Ny opskrift

Her retter/indsætter vi blot den nye tekst til opskriften. Brislinger med lyng og kamille - selvfølgelig med den helt rigtige vin HUSK AT RETTE LINKS

Ingredienser:

Brislings No. 1

Du skal selv have:
- Hjertesalat
- Mayonnaise
- Syltede rødløg
- Dild
- Rugbrødschips

Fremgangsmåde:

Bring vand, eddike og sukker i kog sammen sylte krydderier, til sukker er opløst. Stil til afkøling på bordet.

Pil rødløget og skær i skiver, når syltelagen er lun , hæld den over løgene. Og lad dem stå et døgn

Anretning:

Skær bunden af hjertesalaten og del det i blade, som skylles og tørres.

Kom lidt mayonnaise i i bunden af salatbladet, lig en brisling ovenpå, pynt af med syltede rødløg, dild og rugbrødscrouton

Den perfekte vin hertil:

Pinot Gris fra Frey

22 Pinot Gris - Frey